Navtični gurmanski kotiček
Uvod
Enote in osnovni principi
Čiščenje ribe
Čiščenje hobotnice
Kuhana riba in juha - splošno
Brodet - splošno
Sonatina s hobotnico v solati
Marinada od preveč rib
Šparoge v omleti
Ponarejeni bakalar
Dagnje po moje
Dagnje s slanino
Eksotična sadna salsa
Hobotnica ispod peke
Pašta-fažol
Zrezki morskega psa v omaki iz rožmarina
Grške ribe
Prilepke in polžki z makaroni
Kaprijski krompir
Cimica (blitva s krompirjem)
Kuhano pivo
Morske sarmice
Marenda za podlago
Viška pogača
Kornatski Daiquiri
Baccardi Highball
White Lady / Tahiti
Kingston
Gusarska gala večerja
Pogostitev za ugrabljeno damo
Zeleno-beli ribji preliv
Brancin v šampanjcu
Pangalaktični grlorez
Buzara - splošno
Ribji zavretek
Plemenita riba v slani skorji
Manistra s bukvom
Hobotnica Miss España
Kozice na zeleni manistri
Marco Polo ali korčulanska kitajska večerja
Acotova temnopivna govedina
Ribji fileti I (relativno klasični)
Ribji fileti II (ognjena varianta)
Namesto zaključka
Odzivi
Davor Šoštarič
© 2001 - 2015
Moja jadralna stran