Navtični gurmanski kotiček
Uvod Enote in osnovni principi Čiščenje ribe Čiščenje hobotnice
Kuhana riba in juha - splošno Brodet - splošno Sonatina s hobotnico v solati Marinada od preveč rib
Šparoge v omleti Ponarejeni bakalar Dagnje po moje Dagnje s slanino
Eksotična sadna salsa Hobotnica ispod peke Pašta-fažol Zrezki morskega psa v omaki iz rožmarina
Grške ribe Prilepke in polžki z makaroni Kaprijski krompir Cimica (blitva s krompirjem)
Kuhano pivo Morske sarmice Marenda za podlago Viška pogača
Kornatski Daiquiri Baccardi Highball White Lady / Tahiti Kingston
Gusarska gala večerja Pogostitev za ugrabljeno damo Zeleno-beli ribji preliv Brancin v šampanjcu
Pangalaktični grlorez Buzara - splošno Ribji zavretek Plemenita riba v slani skorji
Manistra s bukvom Hobotnica Miss España Kozice na zeleni manistri Marco Polo ali korčulanska kitajska večerja
Acotova temnopivna govedina Ribji fileti I (relativno klasični) Ribji fileti II (ognjena varianta) Namesto zaključka
Odzivi Davor Šoštarič © 2001 - 2015 Moja jadralna stran